Geschiedenis

Sinds 2003 is Peter Krol van “KroTech” nu “KroTech Benelux BV” genaamd distributeur van IceTech droogijs straalmachines en droogijs productiemachines.
Over al die jaren krijgen wij veel waardering van onze klanten voor onze manier van werken en wordt de Droogijs-Reinigingstechnologie als ongeëvenaard beschouwd. Een andere machine was betrouwbaar qua resultaat, maar de snelheid van de reiniging was veel te laag. Wij streven naar een  hoogwaardige, kosteneffectieve, tijdbesparende Droogijs Reinigingsmachines. De ontwikkelingen bij IceTech gingen verder. De volgende stap was om werelds meest efficiënte geautomatiseerde reiniger op basis van de Droogijs-Reinigingstechnologie te ontwikkelen en wij hebben nu een volledig assortiment van semi- en volledig geautomatiseerde Droogijs-Reinigingsapparatuur en Droogijs Productieapparatuur.
Wij luisteren naar onze klanten, hebben begrip voor hun problemen en zoeken altijd naar oplossingen. Ook voor het creatieve denken, waar eerlijke en vriendelijke service nog steeds gewaardeerd wordt, is IceTech uitgegroeid tot een marktleider met vestigingen en distributeurs over de hele wereld. Door jaren ervaring en alle ervaringen samen te delen zijn onze droogijs straalmachines en droogijs productie machines uitmuntend!

Laatste nieuws 13-01-2016: Samenwerken van Ice Tech A/S met Cold Jet.

Cold Jet werd opgericht in 1986 door overname van Ice Tech de grootste marktleider van de wereld in ontwikkelen en produceren van hoogwaardige dry ice Cleaning  equipment.

KroTech toepassingen

De KroTech droogijs straalmachines zijn ideaal voor het verwijderen van onder andere lijmen, vernis, olie, vetten, stof van kolen, roet, oplosmiddelen, inkt, bitumen, graffiti, spuitasbest en schimmels. Dankzij unieke eigenschappen worden KroTech droogijsmachines toegepast binnen diverse industrieën. Twijfelt u of droogijs reinigen geschikt is voor uw toepassing? Neem gerust contact met ons op.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in droogijs reiniging met behulp van onze KroTech droogijsmachines? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste droogrijs reinigingsmachine voor uw toepassing.

Neem contact op
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×