Diensten

KroTech is dé specialist als het gaat om droogijs reinigen. We bieden niet alleen droogijs en droogijsmachines aan. Wij verzorgen ook demonstraties trainingen over het gebruik en onderhoud van de machines. Uiteraard kunt u bij vragen ons 24/7 bellen. Heeft u een eenmalige reinigingsklus? Dan kunt u bij KroTech een machine huren.

Droogijsmachine huren

Droogijsmachine huren

Heeft u een eenmalig reinigingsprobleem of is het kopen van een droogijs-reinigingmachine, droogijs-straalmachine en of compressor niet rendabel voor u? Vraag bij KroTech naar de mogelijkheden van huur of leasing. Voor alle reinigingsproblemen is perslucht noodzakelijk, Wij hebben  diverse compressoren in ons assortiment. Bekijk hieronder de droogijs reinigingmachines / droogijs straalmachines die we in verhuur aanbieden: o.a. IceBlast KG6 De IceBlast KG20 De IceBlast KG 30 De IceBlast KG 50 De IceBlast Evolution Line  

Lees verder
Droogijs reinigingsdienst inhuren

Droogijs reinigingsdienst inhuren

KroTech kan een complete reiniging op basis van de Droogijs Reinigingstechnologie voor u uitvoeren. Wij zijn Sterk , betrouwbaar, vooraanstaand en kwaliteit-, veiligheid en milieu vriendelijk gericht, Op basis van uw wensen, maken wij een passend voorstel. Vul hieronder uw gegevens in en eventueel uw wensen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Lees verder
Service / Trainingen

Service / Trainingen

Heeft u vragen over het gebruik van onze machines, neem contact met ons op, 24 uur 7 dagen per week. Leveringen van reserveonderdelen binnen 48 uur. Wij verzorgen ook trainingen over het gebruik en onderhoud van onze machines. Voor meer informatie hierover neem contact met ons op. Uw vervuiling is onze uitdaging.

Lees verder
Demonstraties

Demonstraties

Bent u op zoek naar een nieuwe oplossing voor de reiniging van o.a. lijmen, vernis, olie, vet, stof van kolen, roet, oplosmiddelen, inkt, bitumen of schimmel? Moe van staalborstels, elleboogoverbelasting en het demonteren van machines? KroTech Benelux Droogijs Reiniging is de nieuwe, eenvoudige, snelle en milieuvriendelijke manier van schoonmaken. Wilt u ervaren wat droogijsreiniging/ droogijs stralen/ dry ice cleaning is? Wilt u zien wat droogijsreiniging/ droogijsstralen/dry ice cleaning voor u kan betekenen? Maak een afspraak voor een demo, liefst samen met collega/ concurrent machine, zie het verschil en maak dan u keuze, in resultaat, kosten en arbeidsuren! Informeer bij KroTech Benelux B.V. naar de mogelijkheden van een demonstratie bij u in uw bedrijf of werk. Of wilt u een demonstratie bij u in de buurt bijwonen? Informeer bij Krotech Benelux B.V.naar de mogelijkheden. Een live-demonstratie bestaat uit 3 delen: Voorlichting over KroTech Droogijs Reiniging - de technologie Voorlichting over KroTech Droogijs Reiniging - de apparatuur Live demonstratie - Schoon zonder secundair afval Demo bestelbus: De KroTech Benelux demo bus is volledig uitgerust met de IceTech Droogijs reiniging machines/droogijs installaties, accessoires en compressor.

Lees verder
Droogijs machines

Droogijs machines

Reinigen met droogijs is bijzonder milieuvriendelijk, effectief en tijdbesparend. Niet voor niets is reinigen met droogijsstralen een veel gebruikt alternatief voor de traditionele (industriële) reinigingsmethoden. Reinigen met behulp van een droogijs machine (of straalmachine) is inmiddels wereldwijd een zeer populaire en effectieve methode. Het is een revolutionaire en groene methode waarbij droogijs (in vaste vorm samengeperst CO2) als blaasmiddel gebruikt wordt om diverse oppervlakken te reinigen. Met de droogijs-maker kunt u zelf de benodigde droogijs maken, De voordelen zijn o.a. geen transport kosten, geen sublimatie van droogijs.

Lees verder
Droogijs bestellen

Droogijs bestellen

Droogijs wordt wereldwijd gebruikt als een duurzaam en effectief reinigingsmiddel voor zeer uiteenlopende doeleinden binnen diverse industrieën. Compacte deeltjes van droogijs (in vaste vorm) worden versneld in een straal van perslucht en als straalmiddel gebruikt. Het proces bestaat uit drie fases. Reinigen met droogijs is dan ook bijzonder milieuvriendelijk. Niet zo gek dus dat reinigen met droogijs een veel gebruikt alternatief is voor de traditionele (industriële) reinigingsmethoden. Droogijs bestellen kan makkelijk en snel via het onderstaande bestelformulier. Bekijk hier onze droogijsprijzen. Bestel hieronder uw droogijs Vul het onderstaande formulier in om direct uw droogijs te bestellen. Vul in het invoerveld uw bestelling in.

Lees verder

KroTech toepassingen

De KroTech droogijs straalmachines zijn ideaal voor het verwijderen van onder andere lijmen, vernis, olie, vetten, stof van kolen, roet, oplosmiddelen, inkt, bitumen, graffiti, spuitasbest en schimmels. Dankzij unieke eigenschappen worden KroTech droogijsmachines toegepast binnen diverse industrieën. Twijfelt u of droogijs reinigen geschikt is voor uw toepassing? Neem gerust contact met ons op.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in droogijs reiniging met behulp van onze KroTech droogijsmachines? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste droogrijs reinigingsmachine voor uw toepassing.

Neem contact op
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×